Spartak Leed Hun Vierde Nederlaag Op Rij, Verloor Van Rubin

Inhoudsopgave:

Anonim

Moskou "Spartak" verloor van Kazan "Rubin" met een score van 0: 2 als onderdeel van de 20e ronde van het Russische voetbalkampioenschap. De bijeenkomst vond plaats in Moskou in het Otkrytie Arena-stadion.

De belangrijkste intrige in de "Spartak" in Moskou was het optreden van de nieuwkomer Quincy Promes in de basisopstelling. Daardoor verscheen de speler vanaf de eerste minuten en wist hij de linkerflank van de rood-witaanval te versterken, maar slaagde er niet in effectieve acties te scoren.

In de eerste helft kunnen twee gele kaarten en het wegzenden van Roman Zobnin worden genoteerd. Na de pauze besloot de coachingstaf van de roodbont om het midden van het veld op te frissen en in plaats van Hendrix verscheen Kral op het veld.

“Rubin” 8 minuten na de start van de tweede helft van de wedstrijd wist te profiteren van het numerieke voordeel in de ploeg en Despotovic opende de score in de wedstrijd. Kvaratskhelia kreeg een pass vanaf de onderkant van het strafschopgebied van iemand anders, waarna hij onder druk stond van Moses en met een pass Despotovich in het bezit van Maksimenko vond en de bal met een touchdown-trap in de hoek van het doel schoot.

In de 71e minuut van de wedstrijd bracht de hoofdscheidsrechter van de wedstrijd, Sergei Lapochkin, de opstellingen gelijk met de tweede gele Oliver Abilgor, maar dit hielp de rood en wit niet, en in de 89e minuut van de ontmoeting scoorde Despotovich een dubbele.

Dit is de vierde nederlaag op rij van Spartak in officiële wedstrijden. Op 20 februari verloor Spartak van Dynamo in de Russische beker (0: 2), en voor de winterstop verloren ze tweemaal op rij in het Russische kampioenschap: Zenit (1: 3) en Sochi 0: 1.

Spartak (Moskou) - Roebin (Kazan) - 0: 2

«Spartacus»: Maksimenko, Zhigo, Maslov (Bakaev, 81), Jikia, Ayrton, Moses, Hendrix (Kral, 46), Zobnin, Ponce, Promes, Sobolev.

«Robijn»: Dupin, Samoshnikov, Starfelt, Uremovich, Zuev (Begich, 25), Abilgor, Shatov, Musaev (Yevtich, 80), Kvaratskhelia, Makarov (Bakaev, 85), Despotovich.

Doelen: Despotovich, 53, 89.

Waarschuwingen: Gigot, 12; Mozes, 20; Zobnin, 37, 45 + 3; Sobolev, 75; Jikia, 87 / Shatov, 7; Begich, 26; Abilgor, 62, 71.

Verwijdering: Zobnin, 45 + 3 / Abilgor, 71

Scheidsrechter: Sergey Lapochkin (Sint-Petersburg)

28 februari, Moskou. "Otkrytie Bank Arena"