Krasnodar Verloor In 2021 Voor Het Eerst Niet

Inhoudsopgave:

Anonim

In de wedstrijd van de 20e ronde van het Russische kampioenschap kon Ural Krasnodar niet verslaan. De bijeenkomst werd afgesloten met een score van 2: 2.

Dit was de eerste trekking voor Krasnodar in 2021. Daarvoor verloren de bulls tweemaal van Dynamo Zagreb in de 1/16 finale van de Europa League (2: 3, 0: 1) en verloren van Sochi in de 1/8 finale van de Russische beker (1: 2). Ural verlengde hun streak van drie divisies in het Russische kampioenschap. Daarvoor tekende Yekaterinburg met CSKA (2: 2), Tambov (1: 1), Rubin (0: 0).

Spartak leed hun vierde nederlaag op rij, verloor van Rubin

Acht Russen zijn verschenen in de startopstelling van Krasnodar, met de huidige limiet zouden er minstens drie moeten zijn.

De Bulls namen al in de 12e minuut van de meeting de leiding. Magomed-Shapi Suleimanov onderscheidde zich. Voor de spits is dit het vijfde doelpunt van het seizoen.<>

Na 20 minuten moesten de gastheren van de ontmoeting gedwongen wisselen, verdediger Yevgeny Chernov raakte geblesseerd. In plaats daarvan kwam nieuwkomer Ambroise Oyongo het veld op, maar hij werd vroeg in de tweede helft gewisseld.

Een paar minuten later overtrad Igor Smolnikov op grove wijze de regels en gooide de tweede gele kaart, en die werd door de scheidsrechter Sergey Karasev van het veld gehaald.

Aan het begin van de tweede helft maakte Ural de stand gelijk. Het doelpunt werd gescoord door Rafal Augustynyak.

Zeven minuten later scoorde de Pool een tweehonkslag.

In de 86e minuut wisten de stieren de score gelijk te trekken dankzij een doelpunt van Remi Cabella.

Als resultaat van een gelijkspel versterkte Ural zijn positie op de 12e plaats in het Russische kampioenschap. Op rekening van "hommels" 22 punten. Krasnodar schoof op naar de achtste plaats. De activa van de "stieren" hebben 31 punten.

In de volgende ronde speelt Ural tegen Ufa en Krasnodar tegen Spartak. Beide wedstrijden vinden plaats op 7 maart. De eerste bijeenkomst begint om 14.00 uur en de tweede om 19.00 uur Moskou-tijd.

Russisch kampioenschap. 20e ronde

Krasnodar - Oeral - 2: 2

Krasnodar: Agkatsev - Chernov (Oyongo, 32, Martynovich, 46), Sorokin, Kayo, Smolnikov - Klasson, Gazinsky, Olsson (Viljena, 63), Suleimanov (Kabella, 72) - Ionov, Ari (Wanderson, 63)

Oeral: Godzyur - Kalinin, Strandberg, Rykov, Kulakov - Augustynyak, Jovichich (Mishkich, 46) - El-Kabir (Maksimenko, 84), Bikfalvi, Ibrahimay (Gadzhimuradov, 75) - Pogrebnyak (Panyukov, 68)

Doelen: Suleimanov, 12 (1: 0); Augustynyak, 52 (1: 1); 59, (1: 2); Cabella, 86 (2: 2)

Waarschuwingen: Smolnikov, 26 / Jovicic, 4; Rykov, 48

Verwijderingen: Smolnikov, 35 (tweede gele kaart)

Scheidsrechter: Sergey Karasev (Moskou)