Rondon Scoorde En Assisteerde In De Wedstrijd Tegen Achmat

Inhoudsopgave:

Anonim

CSKA Moskou versloeg Akhmat Grozny thuis. De bijeenkomst bij VEB Arena eindigde met een score van 2: 0. Het debuutdoelpunt in de "leger" -club werd gescoord door de nieuwkomer van het team Solomon Rondon en ook vanwege zijn doelpas.

In de eerste helft was het een gelijkspel, maar het voordeel was aan de kant van CSKA.

In de 36e minuut bracht Rondon de bal behendig naar de rand van het strafschopgebied, sloeg toe, maar raakte de paal. Een minuut later kreeg de thuisploeg kans op de 11-meter-trap.

Nizich onderbrak Fernandez 'korting met zijn hand. Rondon naderde het doel en was nauwkeurig - 1: 0.

7 minuten na de start van de tweede helft verdubbelde Nikola Vlašić het voordeel van de legerteam. Vlašić kreeg een korting van Rondon en sloeg de eerste aanraking in de nabije hoek - 2: 0.

Uiteindelijk deed Achmat niet veel, en CSKA had zijn overwinning nog zekerder kunnen maken, maar het fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Sidenkov uit Sint-Petersburg noteerde de eindscore 2: 0.

CSKA behaalt na deze overwinning 40 punten en behoudt de tweede lijn in het klassement van het Russisch kampioenschap. Akhmat staat op de 11e plaats met 26 punten.