Sportnieuws: Jan Eydenzon Is De Winnaar Van Het Russisch Kampioenschap

Inhoudsopgave:

Anonim

Sportnieuws: Jan Eydenzon is de winnaar van het Russisch kampioenschap

En de "submariners" van Omsk hebben een verzameling prijzen gewonnen

Er worden van 25 tot 29 januari volledig Russische competities op het gebied van onderwatersporten gehouden in het 50 meter lange zwembad "Stroitel" van Tsjeljabinsk. Junioren en junioren van 14-17 jaar, evenals jongens en meisjes van 12-13 jaar, concurreren met zwemmen met vinnen, zwemmen in klassieke vinnen en duiken. Als onderdeel van het team van de regio Omsk zijn twee atleten al prijswinnaar geworden van wedstrijden in de jongste van deze leeftijdscategorieën.

Maria Badilova wist 4 keer het podium te beklimmen. Op de eerste dag won ze 2 zilveren medailles - op afstanden van 100 en 800 meter in vinnen. Op de tweede dag werden nog 2 zilveren medailles toegevoegd - Maria werd tweede in de 50 meter race met vinnen, evenals in de 200 meter race met vinnen. Artyom Kornienko won nog 2 medailles. Hij won brons op 200 en 400 meter in klassieke vinnen.

In de hoofdstad van Udmurtia gaat de strijd om de prijzen van het Russische kampioenschap luchtbuks en de All-Russian competities in luchtbuks en klein kaliber schieten onder atleten onder de 21 jaar door. Meer dan 400 deelnemers uit 39 regio's van het land kwamen naar Izhevsk.

Op 28 januari werden in het kader van het Russische kampioenschap medailles gespeeld bij het schieten met luchtbuks op een bewegend doelwit op een afstand van 10 meter. Sportmeester van Rusland Yan Eydenzon, vertegenwoordiger van de regio Omsk, werd de beste in deze discipline. Onze Arseny Shishigin, die het "brons" won, bezocht ook het podium. De tweede plaats werd ingenomen door Nikita Oreshkov van het Krasnoyarsk-gebied.

Zo heeft het team van de Omsk-regio vandaag al 3 "sokkels". Laten we u eraan herinneren dat Kirill Altukhov op 27 januari de bronzen medaille won in de oefening "luchtgeweer, schieten op een bewegend doel op een afstand van 10 meter".